Tarieven

De tarieven voor tandheelkunde en orthodontie zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Meestal worden de tarieven per 1 januari van het nieuwe jaar bijgesteld.

Afspraken dienen minstens 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij niet annuleren kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht tot 100% van de geplande verrichting.

Verzekeringen

De meeste orthodontische behandelingen (zeer uitzonderlijke situaties daargelaten) worden niet vergoed door de basisverzekering (ook niet voor patiënten onder de 18 jaar).

Een zorgverzekering kan een deel van de behandelingskosten vergoeden, wanneer u een aanvullende verzekering afsluit.

Hoeveel vergoeding u precies krijgt, hangt  af van uw polisvoorwaarden. Laat u hierover goed informeren door uw zorgverzekeraar.

De totale kosten van een orthodontische behandeling kunnen van tevoren niet precies worden aangegeven.  Een globale indicatie is dat een volledige behandeling tussen de 2000 en 2500 euro kost. Dit speelt zich af in twee tot drie verzekeringsjaren.

Declaraties

We hebben onze administratie uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V.

Klik hieronder voor uw betaalhistorie of om uw declaratie opnieuw op te vragen.

Op al onze werkzaamheden zijn de Netpoint Betalingsvoorwaarden van toepassing. Na uw eerste afspraak ontvangt u van ons een e-mail met informatie over Netpoint Factoring B.V.

Voor het onverzekerde bedrag ontvangt u een e-mail van Netpoint.

Wij adviseren u hiervoor een account op deze website aan te maken via www.uwdeclaraties.nl; een declaratienummer welke u hiervoor nodig heeft kunt u telefonisch opvragen bij Netpoint op 0416-541509.

Voor al uw vragen hierover kunt u contact opnemen met Netpoint via e-mail reactie@netpointfactoring.nl; telefoon op werkdagen tussen 8.30 tot 17.00 via 0416-541509 of middels de volgende link: Netpoint.